Konsten att testa en semla
Så här skrev HA i en kommentar till förra inlägget: "Du är verkligen Den Ätande Reportern". Hmm. Det två senaste webb-tv-inslagen jag varit med i handlar faktiskt om mat. Det förra var om maten på Hindersmässan. Idag är det ett test av semlor som gäller. |
Jag undrar fortfarande när det stora testet av kebeb med bröd i soppskål skall äga rum. Det är ju det enda testet värt att vänta på. Mvh Tich
Tich: Jag ska lyfta upp det som förslag till nästa webbmöte. Kan bli en följetong det där med olika tester: Kebab i soppskål, biff à la Lindström i vattenglas, raggmunk med fläsk serverat i en kaffekopp.
Hej!
Jag behöver lite hjälp med min blogg. Det här var nog olämligt att skriva här, men jag vet inte annars hur jag ska kontakta dig. (om du kan hjälpa mig?) Jo, det är så att jag gärna vill ändra på stilen och bilden "där uppe" Tex, på din, där står det REFLEXION och jag andvänder bloggen - "Fashionstyle" och undrar hur man ändrar på den? Tacksam för snabbt svar!
Hmm....är du Mat-Erik med hela Örebro nu?
Förresten får du betalt av blogg.se för alla supportfrågor du får. För jag hoppas du hjälper alla. :)
Peter: Hehe, ja det är inte långt borta innan man får den stämpeln :-)
Och jag kanske borde skriva supportkontrakt med blogg.se? Jag är en jäkel på att hänvisa till deras infosidor. Det borde väl vara värt något?
Tack, tack! :)