Kulinarisk upptäckt efter 32 år
Så här är det: Efter 30 år så är avokado fortfarande inte gott =)
För mig tog det cirka 24 år!
Det är sjukt gott och nyttigt. Bli en till lurren idag faktiskt.
För mig tog det inte många år alls.
Erik, du har tyvärr fel!
Avokado som är så mumma, speciellt med nån kletig röra på eller nå så enkelt som pressad citron eller lime tillsammans med lite flingsalt *slurrp*
Tyvärr är det snuskigt att äta avokado som det är :P Men om man gör guacomole (kryddmix på påse, 2 avokado och gräddfil) blir det ist snuskigt gott! :)
Sampe: Försök i 30 år till ska du se att det ordnar sig.
Eremo: Smakade lunchen bra?
Flemming: Lyckost.
Peter: Nej, jag har rätt. Det tog faktiskt 32 år.
Anna: Recept noterat, tackar! Enligt DN:s matsidor kan man även blanda ner fetaost i röran. Slurp var ordet.
Lia: Märklig frukt. Eller bär. Eller grönsak. Eller vad det nu är.
Fan Leif, avokado är ju det bästa som finns - förutom en hederlig förnedring av det svenska landslaget då förstås. Men sånt får man ju uppleva så ofta. Då kan det kännas uppiggande med en avokado.
Avokado är högst försumbart.
Peter, du har alldeles rätt
Dags för nytt blogginlägg, reflexion.
Yey, hurra!
Hi, very nice site! Good luck!