Sleepmaster 2000

Det lilla knytet med flygarmössan, Ville Newton Filip, tillhör den sortens bäbisar som inte sover när mamma och pappa vill. Tjugo minuter här, tjugo minuter där, varvat med timmar av vakenhet. Sådant tär på pappa Håkan och mamma Monkan.

Då är det bra att Håkan är en klurig rackare. Ja, en riktig bäbis-McGyver, faktiskt. Hör här:
För att få Ville Newton Filip att sova måste vagnen rullas lite fram och tillbaka på klassiskt manér. Men sånt är jobbigt för trötta föräldrar. Därför har Håkis uppfunnit en "Sleepmaster 2000". Det är en manick som automatiskt drar vagnen fram och tillbaka, utan mänskig inblandning. Hur finurligt är inte det?

Han låter också meddela att anordningen ska uppgraderas med en enchipsdator med ljudsensor: Vagnen rörs i fem minuter, sen lyssnar den om Ville Newton Filip fortfarande skriker. Om han gör det fortsätter rörelsen, annars stannar vagnen. Hur finurligt är inte DET?

Kolla in bilden på Sleepmastern.

Sleepmaster


Kommentarer
Postat av: eremo

moahhaha
fasen vad stört - men kul!

Postat av: lia

Ja herre gud säger bara jag... tycker nog att pappan ifråga inte är så trött ändå, om han fortfarande kan klura ut ngt sådant... kan meddela att när man somnar stående/sittande så då har nattvaket tagit ut sin rätt.

2006-05-01 @ 12:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback