Spontant mc-besök

Någon knackade på ytterdörren i kväll. Ringklockan är pajkot så gästerna måste knacka. Problemet är bara att dörrarna är så tunna här i huset att knackandet kan lika gära vara hos grannen. Men man måste ändå sticka ut huvudet och kolla.

Men den här gången var det till mig. Men jag kände knappt igen personen, han såg ut som en korsning mellan en dykare och en astronaut. Det var Beppe i mc-mundering (hjälmen hade han fortfarande på huvudet, varför då?), ute och luftade hojen.

Spontanbesök, således. Kul! Mer sånt!

Kommentarer
Postat av: lia

Det är så jobbigt att åka på spontanbesök från Norrland till de sydligare delarna av Svea. Av någon anledning så känns inte direkt så spontant längre när man äntligen lyckats baxa in tre ungar, hund och karl (eller är det han som baxar in allt...?) + packning och barnvagn i bilen. Men visst vi kan ju göra ett icke spontant besök någon gång, om inte herrn orkar masa sig upp till Norrland då förståss...

Såg att du hade något gammalt inlägg från melodifestivalen.... ojejoj vilken goja... var tvungen att lägga ett vettigt inlägg på den :)

2006-04-07 @ 10:47:49
Postat av: Beppe

Trevligt att besöket var uppskattat! Återkommer troligen i någon skepnad framöver.

2006-04-12 @ 13:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback