Utkonkurrerad av en älg

Spelning
Den gode figuren D (till höger) med nystämd gitarr när vi riggade scenen på logen. Kollegan S simmade dessvärre ur bild.


Gårdagens spelning på logen i Närkes Kil gick fantastiskt bra. Kollegan S gjorde en enastående insats på sina congas, shakers och sin puka. Att efter tre repetetitionstillfällen sätta drygt tjugo låtar är redigt bra. 

Men någonting hände halvvägs in i giget. Publiken började plötsligt sippra ut ur lokalen. Vi kollade lite diskret stämningen på instrumenten, harklade oss en extra gång inför refrängerna, men inget hjälpte. Folket fortsatte att sippra. Dessutom fånstirrade de ut på en äng alldeles intill.

Bandet beslöt att ta en paus och se vad som stod på. Det visade sig vara en älg som stod ute på ängen. Långt borta dessutom, inte mer än en prick stor. Vi var alltså utkonkurrerade av en älg. Vi spelade schyssta g7-ackord, den tuggade gräs. Vi sjöng stämmor, den tuggade fortfarande gräs. Vi spelade en rivig låt med gitarr och mandolin, den tuggade ännu mera gräs och rörde sig en meter åt vänster.

Utkonkurrerade av en älg, alltså. Sådant skulle aldrig hända på en spelning inne i stan.

Kommentarer
Postat av: HA

Hade ni varit snabba i vändningarna hade ni bränt av en älglåt i stil med Älgjaktsrapp med Kenneth & The Knutters.

2006-08-20 @ 13:49:13
Postat av: Erik

HA: Det hade förmodligen lockat tillbaka vår lyssnarskara. Eller inte.

Postat av: Johnny Eriksson

Erik, vi tror att du är utbildad fastighetstekniker med några års erfarenhet av fastighetsarbete. Erfarenhet från VVS eller styr- och reglerbranchen är meriterande. Du är noggrann, engagerad och har lätt att samarbeta med andra människor. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning.
Du kommer att arbeta med fastighetstekniska installationer, samt utföra reparationer och svara för service till hyresgäster. Trädgårdsarbete, renhållning och snöröjning ingår också i dina arbetsuppgifter. Körkort erfordras.

2006-08-21 @ 19:43:22
Postat av: Silasrebecca

I love guest books, keep up the good work!

2008-11-07 @ 14:20:52
URL: http://silasrebecca.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback