... å nu disken

Tack för alla handfasta och finurliga tips för att inte stå med tomma skåp. Här kommer nästa utmaning för er, mina vänner: Hur faan gör man med disken? Högarna med grejer börjar lämna skrapmärken i taket.

Kommentarer
Postat av: eremo

man diskar varje gång man ätit, gu vad du är dålig på att tänka själv då? :)
eller så hyr man in nån som fixar sånt.

Postat av: Kronberg

Eller så köper man en diskmaskin. Bänkdiskmaskin funkar toppen! Kan varmt rekommendera det.

Iofs så måste man ju mata in disk och ta ur eländet men men jaja;-)

2006-05-03 @ 10:28:32
Postat av: Erik

Eremo: Problemet är att det hela går i vågor. Vissa veckor är allt perfekt, köket är kliniskt rent och diskbänken glänser. Inte ett smutsigt bestick så långt ögat når. Andra veckor är det tvärtom. Det är jämnheten som jag är ute efter.

Kronberg: Det är ju en grymt bra idé! Ibland tänker man inte på det alldeles uppenbara. Problemet är bara att jag först måste ansöka om bygglov hos kommunen, eftersom mitt kök är så mikroskopiskt litet. En utbyggnad på en 25-30 kvm skulle vara toppen. Och jäklar vilken gigantisk diskmaskin jag skulle få plats med.

2006-05-03 @ 10:42:23
URL: http://reflexion.blogg.se
Postat av: eremo

Jag tycker att du ska flytta till en större lägenhet - större yta = mer plats för disk

2006-05-03 @ 11:45:39
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: ALF HAMBE OM HAN LEVDE IDAG

Jag tycker alla förslag hittills har varit åt helvete. Rent ut sagt. Det enda raka, som jag ser det (och då är det också det korrekta), är att köpa engångsartiklar. Plasttallrikar, plastbestick, plastmuggar osv. Dels slipper du vara rädd att nåt skall gå sönder - dels slipper du diska det. Enda minuset är ju att detta är miljöovänligt. Men det tar du ju igen på att du inte kommer köra på bensin i framtiden. Du drar alltså ditt miljömedvetna jag till stacken. Tack för mig och lycka till med inköpen. Bästa plastbesticken har de på Konsum Vivalla.

2006-05-03 @ 23:56:00
Postat av: Erik

ALF: Det var ett trevligt och konstruktivt förslag mitt i allt diskelände. Jag ska ta mig en funderare på detta. Men alstrar det inte väldigt mycket sopor?

2006-05-04 @ 08:52:26
URL: http://reflexion.blogg.se
Postat av: lia

... ville bara inflika att mitt ex packade ihop all disk och for hem till sin mamma och pappa en gång. De hade ju diskmaskin serru. Fast då behövds det ju en bil då... Hmmm problem problem...

2006-05-05 @ 13:33:00
Postat av: Melvinmathilda

many thanks for your dedications to this world

2009-02-18 @ 09:04:16
URL: http://melvinmathilda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback