Vad är en bal på slottet?

Nu jäklar. I morgon, onsdag, ska jag på storfest på Örebro slott med 300 kollegor. En mycket efterlängtad personalfest efter tidigare års succéer. Det blir en svårslagen tillställning i anrika lokaler. För vem kan ha något emot att gnugga plank i samma salar där kungar och drottningar glidit fram?

Rapport kommer. På torsdag. Sent på torsdag, kan tilläggas.

Kommentarer
Postat av: eremo

218 för att vara exakt, varken mer eller mindre.

Postat av: ULRIKA STÅLHAMMAR MED HÅR PÅ BRÖSTET

Finns det många kvinnor på ditt jobb med håriga bröst? I så fall kan du tipsa dem om min hemsida www.harigakvinnorsbrost.nu - där finns också en hel del tips på hur man som kvinna kan få ökad hårväxt just kring bröstvårtorna där det är extra svårt att få till just en riklig hårväxt. MVH Ulrika Stålhammar i Göteborg

2006-05-23 @ 20:00:04
Postat av: Erik

Eremo: 300 är ungefär lika med 218, om man avrundar uppåt till närmast jämna hundratal. Det göt jag alltid. Exempel från kiosken:
E: "Ursäkta, vad kostar en Plopp?"
Expedit: "Åtta kronor"
E: "En hundring?! Fy vad dyrt, den vill jag inte ha."

2006-05-23 @ 22:57:41
URL: http://reflexion.blogg.se
Postat av: Erik

Ulrika Stålhammar: Tack Ulrika, det ska jag tipsa om. Jag vet inte hur många som redan har håriga bröst, jag har inte kollat, men jag kan ju framföra meddelandet om hemsidan på personalfesten i morgon så får vi se hur många som nappar. Är det någon medlemsavgift på webbsidan?

2006-05-23 @ 23:01:02
URL: http://reflexion.blogg.se
Postat av: Sofie

Det ska bli kanonkul ikväll!! Vi ses :)

2006-05-24 @ 07:57:40
URL: http://sofiesummer.blogg.se
Postat av: ULRIKA STÅLHAMMAR MED HÅR PÅ BRÖSTET

Hej E. Ja dessvärre kostar det 300 kronor varje gång man besöker vår hemsida. Men å andra sidan kan vi då nästan garantera en - om inte riklig så i alla fall ökad hårväxt på brösten. Och i normala fall brukar man inte behöva gå in på hemsidan fler än ett hundratal gånger innan man fått en heltäckande hårväxt över både byst och bystvårtor. Många får av behandlingen dessutom en form av "bonustillväxt" av hår mellan nästipp och hårfäste. Jag är glad att du vill framföra detta till dina kvannliga arbetskamrater. MVH Ulrika Stålhammar i Göteborg

2006-05-24 @ 21:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback