Vem jävlas?

Det springer runt en fullständigt vettvillig terrorist och ogärningsman i min lägenhet när jag inte är hemma. Förutom att äta på mina tallrikar och dricka ur mina glas och lämna allt på diskbänken, går han runt och strör ut sand, damm, hårstrån och annat bös på mina golv.

Är det någon som har sett honom så är det bara att höra av sig så ska jag ge honom en omgång med en hårt lindad dammsugarslang.

Kommentarer
Postat av: eremo

han heter stefan o är dvärg.

Postat av: H

Är du säker på att det är en "han" ? Vore ju lite mer överkomligt om det va en "hon"

/H

2006-05-28 @ 19:18:08
Postat av: Erik

Eremo: Stefan och är dvärg? Ok, tack för tipset. Jag ska försöka fånga honom genom att lägga ut ett spår med Tulo-tabletter till en liten fångstmanick som jag konstruerat. När jag fångat dvärgen Stefan ska jag ta allt skräp som han har spridit ut, som jag nu har i min dammsugarpåse, och trycka ner det i halsen på honom med min innebandyklubba. Det borde få honom att försvinna.

H: Det vore förnämligt om det var en hon, då vore till och med hennes gärningar förlåtna. Men tyvärr heter han Stefan och är dvärg.

2006-05-28 @ 19:59:50
URL: http://reflexion.blogg.se
Postat av: Beppe

Titta dig i spegeln...

2006-05-29 @ 10:14:01
Postat av: Erik

Beppe: Jag kan inte titta mig i spegeln. De är alldeles igendammade på grund av dvärgen Stefan.

2006-05-29 @ 11:35:00
URL: http://reflexion.blogg.se
Postat av: Stefan Back

Du lever nog tyvärr i din egen skit.

Jag kan omöjligt ha varit i din bostad vid något tillfälle mellan november 2005 och juni 2006 för då låg jag på sjukhus med svåra smärtor p.g.a nervskador som orsakats av felbehandling från en psykpatisk medicinläkare. Sedan utskrivningen har jag bara kunnat sitta i en fåtölj i min egen bostad och se Star Trek Voyager och Enterprise som jag hyrt från Boxman, sedermera Lovefilm (lurendrejare!), och önskat att jag hade blivit född på 2300-talet då man kan bota nervskador. För övrigt är man inte dvärg om man är 176 cm. Jag kanske är kort i Sverige, men defintivt inte om man ser till medellängden hos världens samtliga medborgare. Jag skulle i stället vilja påstå att svenska kvinnor är onormalt långa. När jag åker på Ica Maxi och handlar ser jag minst 20 kvinnor sm är längre än 185 cm.

Stefan

2007-02-03 @ 12:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback