Min helg som sjöbjörn

Ok, bara för er som undrar varför det plötsligt blev knäpptyst på Reflexionsmannen över helgen kommer förklaringen här. Jag befann mig på båten på bilden här nedan. Ja, jag var alltså inte inne i själva bilden, utan på båten i verkligheten. Fast d...äh, skit samma, ni fattar. Verkligheten. IRL, som det heter på svenska. Gud vad jag svamlar.

Min helg som sjöbjörn

Jag, S&L och deras son V var i Östhammar och seglade ut i den uppländska skärgården lördag och söndag. Och skärgården är makalöst vacker på hösten. På bilden är klockan 18.30, vi har just lagt till vid en klippa på ön Granskäret och jag har precis tänt grillen inför middagen.

Vid avfärd från ön morgonen efter var klipporna daggvåta och jag var en millimeter från att glida ner i vattnet och ta mig ett ofrivilligt höstdopp. Men jag klarade mig, sjöbjörn som man är.


Kommentarer
Postat av: Pappa Holger

Hej! Vad fint att det var du som fick tända grillen. Hoppas du fick träna lite på själva grillmomentet sedan också, ty det behöver du sannerligen göra min son.

2006-09-18 @ 21:19:12
Postat av: Erik

Pappsen: Grillmomentet ja. Ett moment man inte kan träna nog på. Det finns många fällor: Snedtändningar, uppeldade ögonbryn och bränt kött. Grillmomentet är icke att förringa.

Postat av: Sofie

ÅÅÅ det måste ha varit en fantastiskt mysig helg =)

2006-09-19 @ 09:21:21
URL: http://sofiesummer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback