Troschocken gick som en dans

Jag har sett mitt allra första avsnitt av Let's Dance ikväll. Jag fick se både Kurt Olsson i rosa trikåer och en "troschock" signerad Ebba Hultkvist. Det är fredagsunderhållning det.

Kommentarer
Postat av: filan

kan du hjälpa mej eller nämna nån som kan hjälpa mej? jag tog bort min gamla blogg, modestuff.blogg.se, för att ja skulle göra en ny... men sen när jag då gjort 2(!!!!!!!!) nya gick det inte att gå in på dom! om ja sökte www.litensida.blogg.se( som den DÅ hette) kom det bara upp 404 not fund ?? vrf!? jag är jäätte lessen, min sida är borta!! och jag kan ju inte göra en ny!!!!! hjälp mej snäällaa!!!!!!!// gråtfädiga fillan

2007-03-03 @ 17:16:24
Postat av: Peter

filan:läs rubriken på denna blogg. Erik är inte supportanställd för blogg.se.

Hur mycket han än skulle vilja, för det vet jag att han vill. Snacka om chans till raggningstillfällen, eller hur Erik. :)

Postat av: madde

när ja loggade in på min blogg så kom ja in på din sida... nåt e fel.. ville bara säga de..

2007-03-04 @ 21:32:55
Postat av: Erik

Fil(l)an: Lyssna på pappa Peter. Jag kan dessvärre inte bistå dig i dina bloggproblem, ty jag är blott en enkel bloggare själv :-)

Peter: Gosh! Du har rätt! Jag borde ta alla tillfällen i akt här och bjuda hem mig själv till alla (snygga tjejer) som vill ha hjälp... Att jag inte tänkte på det. Du är ett geni!

Madde: Jag la in ett hack som gör att alla kommer till mig. För att öka trafiken. Skoja bara.

2007-03-04 @ 22:23:11
URL: http://reflexion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback