Nudelparty

Jag vet då inte vad jag hade för matvanor när jag var student, men dieten bestod förmodligen av en mix av köttbullar, spaghetti, pyttipanna, pannkakor, makaroner och köttfärssås. Ja inte en mix i meningen "alla rätter ihoprörda i en stor hink", utan en blandning av rätterna på olika dagar. Bara så ni inte undrar.

Men inte nudlar. Ni vet de där små "Demae Ramen"-paketen med nudelsoppa med räksmak, biffsmak, kycklingsmak och gud vet vilka smaker. Jag vet vänner som formligen föråt sig på dem och inte kan röra skiten idag. Men inte jag. Jag gillar fortfarande dessa nudlar. Enkelt, praktiskt, snabbt och minimalt med disk.

Idag blev det två paket räknudlar till middag (och ett äpple). Men ingen soppa. Vattnet slår jag bort och kör kryddan direkt på. Det blir bäst så.

Kommentarer
Postat av: countrychick

"Enkelt, praktiskt, snabbt och minimalt med disk" OCH helt utan näringsämnen.

Postat av: Erik

Countrychick: Jag åt ju ett äpple också.

2007-10-24 @ 23:26:01
URL: http://reflexion.blogg.se
Postat av: Anders

En annan fin kombination är att kombinera en nudelpåse med en "varma koppen" för en lite matigare (men, visst, inte speciellt näringrik) soppa.

Nudlar med kryddor och äpple låter så där lattjo.

2007-10-25 @ 10:03:26
URL: http://dvdkritik.se
Postat av: maria

Har heller aldrig förstått det där med att äta nudlarna som soppa. Jag åt kycklingsmaknudlar och hällde lite soya över och lite av den där STARKA röda såsen, som jag inte kommer ihåg vad den heter.
Kom ihåg: Ett äpple om dan håller doktorn borta! Eller var det fem?
Ha en toppendag!

2007-10-25 @ 10:42:28
URL: http://majjanw.blogg.se
Postat av: Bastiantina

I like your website alot...its lots of fun...

2009-03-24 @ 09:02:03
URL: http://bastiantina.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback