Burgare för icke kräsmagade

På krogen Backstage, som haft servering nere vid Svartån i sommar, kan man (eller kunde, de har väl stängt nu) äta något alldeles speciellt. En Örebrospecialitet, kanske.

Här serveras nämligen en "stor stark hamburgare m.m." för det facila priset av 29 kronor. Undras vad den innehåller. En centimetertjock kaka av peppar med noll procent kött? Torkad chilipeppar, sammanpressad till en biff? Jag måste testa nästa sommar.

Kommentarer
Postat av: JG

Man kanske tog reda på djur som hade drunknat i Svartån? Sallad, tomat och dressing är ju inte så dyrt. Så för mig låter 29 kronor ändå rätt rimligt. Och på vintern är det ju is på Svartån, och då är det ju ingen mening att ha öppet. För då skulle ju priset på burgaren bli högre genom att köttet då måste inhandlas. Jodå...det verkar rimligt!

2007-09-05 @ 22:42:21
Postat av: Erik

Skulle alltså köttet av drunknade Svartådjur vara särledes starkt? Varifrån kommer i så fall denna kryddhetta? Är det vattnet i sig som har samma molekylära sammansättning som chilipeppar eller kan man ana en miljöskandal vid horisonten, där ett illvilligt företag släppt ut ofantliga mängder batterisyra i vattnet, som sedan får djurköttet att upplevas som starkt?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback