En första bild på Derry

En första bild på Derry

Idag kom det stora genombrottet för Derrys del. Han kröp fram från sitt gömställe bakom några lådor och var så obeskrivligt kelsjuk att jag höll på att bli alldeles söndergosad. Men de offentliga framträdandena kommer i små doser, gömstället är fortfarande en trygg plats. Men nu ikväll promenerade han faktiskt fram till mathörnan i köket och slukade hela buffén (fisk-Whiskas och en del torrfoder). Sedan blev det en paus i köksfönstret. Och jag fram med kameran. Men jag hann bara en ruta, sedan pep han tillbaka in bakom lådorna.

Leopold har bytt från under säng till under soffa. Igår sanerades gömslet under sängen från kattpiss, nu luktar det från under soffan. Det kommer att ta lååång tid innan han vågar sig fram... Idéer mottages tacksamt.

Uppdatering: Leopold hade inte pinkat under soffan, utan i soffan. Helvete.

Kommentarer
Postat av: den ondskefulla katten

Ja du. Det är ett prekärt problem du har. Prova med en hel massa tåååålamod. Kaviar på ett finger att locka fram honom med, kan hjälpa en smula. Men som sagt du är ju lite läskig...

2008-01-24 @ 00:12:29
Postat av: Victoria

Vilken sötnos! Är Derry och Leopold kastrerade? Är de vana vid att bo tillsammans? Om de inte är det kan det vara därför Leopold inte går i lådan. Jag brukar alltid göra så när jag får hem en ny katt att jag sätter den i lådan det första jag gör, så att den verkligen vet att det finns en toalett. Att Leopold kissar inne kan ju också ha att göra med hur han har bott förut. Eftersom det inte verkar ha varit någon ordning där kanske katterna har fått kissa och bajsa överallt där. Vad gäller skyggheten kan det nog ta ett par dagar innan han hoppar igång och känner sig hemma. Jag skulle tro att han passar på att snoka runt i lägenheten när du är på jobbet. Lycka till med potträningen och socialiseringen!

2008-01-24 @ 09:12:44
Postat av: Peter

Tänk positivt ifall han pinkat i soffan, har han ju alltid varit framme iallafall.
:)

2008-01-24 @ 22:18:45
Postat av: Peter igen

iofs kan det också varit en hämd för att du badade honom det första du gjorde?

Postat av: Danialgabrielle

Great work! It very impressive. Your web site is helpful. All the best!

2009-04-06 @ 11:10:15
URL: http://danialgabrielle.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback