Onsdagsmail från en spammare, del 2

I serien om spammare (det här är andra inlägget, alltså är det en serie) har nu turen kommit till en individ som kallar sig Clarence Gautfalk och som skickar mail till tidningen ett par gånger i veckan. Hans historier är minst sagt invecklade, för att inte säga ... lätt störda. Clarence är nämligen förtjust i konspirationsteorier. Speciellt dryftar han ämnet Palmemordet frekvent. Här är ett utdrag ur dagens mail.

Spelet av Kungakrotjuvarna inkluderar andra än Tumbas gravsten på ryggen samt 99+99 Wayne Gretzky. Både Epa vars dotter gick i utmanarkungens klass och Stisse samt Mats Waltin kom ifrån Sura-Pelle Reagans Surahammar i Ungdomskedjan tillsammans med Dubbel-Nisse och Lundwall,som passar in med hon som fich barn tidigt och systern till Bert och Lilian Pettersson vars barn även det tycks ha planerats in i sex mördarnas spel med morden på den riktiga Kungens barn i Kroprinsessan Viktorias schackspel 24-5+5 genom katterna Hultling-Sandström.

Myggkedjan passar ihop med Dackarna tidigare Luxorstars i Mål-illa genom den Krister Pettersson där, vilken härstammade från Skelefteå, som sålde en 24-5(+5) Volvo till Brasiliens Kejsare, som även torde ha varit Sveriges lagliga Kung sedan hans födelse.Vi har Mats 13 Sundins hopp till sågverks Baronen J.R Booths Canada och Ro-land Stoltz spelande kort i en arbetarbarack då den Brasilianska Kejsaren arbetade på Hälsovårdsnämndens skadedjurs avdelning,något Expresen villa ha foton av, när de sköt duvor,mest dansken.Vilket passar ihop med att Sverige införde abort på teckerskan Monika Wallbergs namnsdag R=18 dagar innan Brasiliens Kejsare samt Sveriges lagliga Kung föddes då de saboterade rymdärjan Utmanaren till Sveriges Kungakronas motsvarighet, målaren Isak Gruewalds plan en månad innan Paula femininum för Paul då hans tvillingbröder är födda. Att Olof Palme sköts på Kjell Isaksson stav-anger hopparen där häxan brändes,födelsedag då Challengern till rätten till Sveriges Kungakrona var i Södertälje bevakad av S.Ä.P.O på en månad=Luna teatern, har man svårt att förstå.


God fortsättning, förresten.

Kommentarer
Postat av: HA

Solklart!

Postat av: Cecilia

Jag brukar se fram emot dessa mejl, jag tycker mannen i fråga är helt fantastisk i sina konspirationsteorier. De brukar roa mig särskilt under händelselösa helger...

2008-01-08 @ 13:40:36
URL: http://cecilia.blogg.se
Postat av: Kalle

Han finns på Facebook också!

http://www.facebook.com/people/Clarence_Gautfalk/615621935

Vem vågar skicka en Friendrequest?

2008-03-24 @ 18:01:42
URL: http://karlafgeijerstam.blogspot.com
Postat av: Erik

Det är länge sedan det här inlägget skrevs men jag håller med Cecilia. Jag blev lite förvånad över hur gammal han var bara, jag fick av någon anledning för mig att han var ung.

I vilket fall brukar vi citera honom rätt flitigt här på redaktionen och jag följer Katternas spel mot Hermelinerna med intresse. Tänk om det visar sig att han har rätt, i allt.

2008-10-26 @ 09:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback