Mr Trött 2008

Personalfest igår från 16.30 till 02-tiden. Golfade kl 08.30. Man mår precis som man förtjänar just nu.

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Hmmmm, det här inlägget måste revideras. Så här ska det vara: Personalfest igår från 16.30 till 02-tiden. Var jättejättesnäll och skjutsade hem cykellös kollega från Brunnsparken till Ladugårdsängen. Hamnade i nattsvart mörker på landet bland hästar, avspärrade grusvägar och åkrar och annat mysko som bara finns ute i bushen. Annan kollega med egen cykel höll på att skratta ihjäl sig. Kom på att annan kollega hade nog en poäng när hon inte ville svänga av Gustavsviksrakan vid campingen utan gena över badets parkering istället. Såg till sist Krämarhusen skymta i fjärran. Blev glad! Tog sikte på Krämarhusen och lyckades återvända till bebyggda trakter. Golfade kl 08.30. Man mår precis som man förtjänar just nu.

2008-06-06 @ 21:04:17
Postat av: Sara

skrattar åt Elisabeth Jag vill också tillägga att den cykellösa kollegan med stukat arsel gjorde en fin insats som sjöng en och samma låt hela vägen :)

Postat av: Erik

Tack för revideringen, Elisabeth. Jag var för trött för att klara av att skriva en så utförlig och målande redogörelse för händelseförloppet :-)

2008-06-07 @ 00:11:43
URL: http://reflexion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback