Nya medlemmar



Jourhemmet på Nygatan har fått två nya medlemmar. Sockervadd, på bilden jagandes ett snöre, är tolv veckor. Hennes mamma heter Bruni och har järnkoll på dottern. Derry får passa sig. Inte leka för intensivt. Inte komma för nära.  Då åker han på däng.

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på kattfronten på sistone. Så bakgrunden till allt detta är följande: Leo, som satt under badkaret i två månader, fick ett nytt hem eftersom han inte visade tecken på förbättring. Han klarade inte riktigt av Derrys sällskap. Efter Leo kom Missan. Hon satte sig också under badkaret, men bara i två veckor. Sedan kom hon fram och började socialisera med Derry. Men sedan började Missan löpa. Inte bra. Hon gick och småskvätte både här och där och Derry var på henne som en igel. Så henne fick jag lämna bort också.


Istället fick jag Bruni och Sockervadd. Reserverade de första dygnen, Bruni jamade som en galning om nätterna. Men det går bättre och bättre.
Tusan vet om inte Sockervadd blir permanenta katt nummer två på Nygatan.

Kommentarer
Postat av: Marika

Ramlade in i din blogg och föll för "din" söta misse....helt underbar.. Katter är livet!!.....Verkar som du har talet/skrivandets förmåga, fortsätt med dig ty jag kommer nog förbi fler gånger ;) //Marika

2008-05-03 @ 23:01:33
Postat av: Elisabeth

Klart du ska behålla Sockervadd! Annars måste du ju börja om med en ny katt om Derry ska få en kompis och då är det nog säkrast att du kastar ut det beryktade badkaret och skaffar duschkabin först:).

2008-05-04 @ 22:51:50
Postat av: Victoria

Jag försökte övertala Knota att han skulle stjäla med sig Sockervadd hem igår, men det gick sådär. Han tycker att det är fullt tillräckligt med de två katter vi har. Suck! Och jag som hade en så bra plan för hur han skulle ha kunnat smussla ner Sockervadd i ett av gitarrcasen...=)

2008-05-06 @ 08:44:16
Postat av: hanna

Men vilken söt liten goding! Men du, är det verkligen en sån bra idé att splittra på mamma Bruni och Sockervadd?

2008-05-06 @ 23:15:57
Postat av: Olejeanette

Great page I will be a return visitor!

Postat av: BlancheHolman18

I have often received excellent written essay papers from that service and that <a href="http://essaysexperts.com/">essay papers</a> is the only one I will use. I really choose that I can dispute with the writer and upload my instructions so lightly. There are many custom research paper companies but this are superfine in my impression, see you!

2012-01-10 @ 18:08:17
URL: http://www.essaysexperts.com
Postat av: custom research papers

Professors guess that to order the narrative essay at the buy term papers "essayslab.com" service is not a cheating, if students read through their essay papers tightly.

2012-06-03 @ 15:16:31
URL: http://www.essayslab.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback